JAPA® 435 polttopuukone ammattilaisille

Video: 

Tuotekuvaus

Japa® 435 on metsäalan ammattilaisen polttopuukone, jossa on uudenlainen, patentoitu halkaisuterä, patentoitu puhdistusmekanismi sekä täysin uusittu muotoilu. Kone soveltuu kaiken kokoiselle pehmeälle ja kovalle puulle. Japa® 435 tekee tasalaatuista ja puhdasta polttopuuta vaivattomasti ja turvallisesti.

20-tuumaisella laipalla varustettu hydraulitoiminen ketjusaha mahdollistaa jopa 43 cm paksujen tukkien syöttämisen. Japa® 435 on saatavilla 15 kW:n sähkömoottorilla, traktorin voimanulosotolla tai näiden yhdistelmänä.

Japa® 435 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka mittaavat ja ohjaavat koneen toimintaa reaaliaikaisesti. Kone osaa optimoida automaattisesti toimintaansa työstettävän puun mukaan. Koneeseen on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, mukaanlukien kosketusnäyttö, joka näyttää käyttäjälle koneen tuottavuustietoja sekä muuta analytiikkaa. 

Perfect SplitTM mullistaa halkaisun

Perfect SplitTM on Japan tuotekehitystiimin innovoima, patentoitu halkaisumenetelmä. Uuden halkaisuterän ja -menetelmän ansiosta polttopuu on aina A-luokan kokovaatimukset täyttävää vaihtelevallakin raaka- aineen koolla.

Uuden halkaisuterän ansiosta Japa® 435 on aina nopea, tehokas ja vaivaton, riippumatta työstettävän puun kovuudesta tai halkaisijasta. Lopputuotteen kokoon pystyt vaikuttamaan eri kirvesvaihtoehdoilla. Lisäksi konetta ostaessa voit valita haluamasi kirveskoon. 

Perfect CleanTM poistaa roskat tehokkaasti

Japa® 435 mallissa on uusi, patentoitu Perfect CleanTM puhdistusjärjestelmä, joka toimii tärinän avulla poistaen roskat halkaistuista puista. Perfect CleanTM puhdistusjärjestelmä asennetaan koneeseen halkaisun jälkeen ja oma kuljetin kuljettaa roskat pois.

Perfect CleanTM on kehitetty loppuasiakkaiden yhä kasvavaan tarpeeseen saada puhdasta ja roskatonta puuta. Perfect Cleanin ansiosta voit nyt helpommin ja vaivattomammin vastata asiakkaittesi tarpeeseen. Patentoitu Perfect CleanTM -puhdistusjärjestelmä on saatavilla lisävarusteena. 

Lataa esite tästä

Katso 435 video

Katso Perfect Clean™ video 

Katso Perfect Split™ video

Tekniset tiedot

  • Halkaistavan puun max. halkaisija 43cm
  • Suurin halkaisupituus 55cm
  • Paino 1930kg (TR), 2080kg (TRE), 2040kg (E)
  • Kuljettimen maton leveys 300mm
  •  

Toimitamme tuotetta seuraaviin maihin

Suomi